ضحية الصمت عضو مميز
عدد الرسائل : 205 العمر : 31 تاريخ التسجيل : 24/05/2008
| موضوع: محشى بطاطس باللحمه المفرومه السبت يونيو 07, 2008 4:37 am | |
| محشى البطاطس باللحمه المفرومه: ----------------------- المقادير كيلو من البطاطس المتوسطه الحجم ياليت تكون مستطيله شوى نصف كيلو لحم مفروم 2 بصله مفرومه 2 فص ثوم 2 ملعقه صلصه طماطم حبتين طماطم مقطعه مكعبات صغيره ملح فلفل اسود بهارات شطه
الطريقه نبدء بتقشير البطاطس وحفرها بحيت نترك الجوانب بسمك 2 سم ثم نقلى البطاطس فى زيت حتى يصير لونها ذهبى فاتح يعنى ما نتركها تستوى بس تدبل من الزيت ونضعها على فوط مطبخ فى اناء اخر نضع البصل المفروم يتشوح ونجركه حتى يصبح شفاف (الى تحب تضيف ملعقتين زيت براحتها ) اناافضل الطبخ بدون دهون لات اللحم فيه ما يكفى من الدهون ثم نضيف الثوم المفروم وبعده اللحم ونحرك مع اضافه البهارات والفلفل والملح نغطى اللحم حتى يتشرب من السؤائل الى يفرزه اللحم ثم اضيف اليه مكعبات الطماطم مع الصلصه والشطه ونتركها تستوى 10 دقايق حتى تجف كل السوائل من اللحم بعدها نحشى حبات البطاطس بخليط اللحم المفروم ونتركها جانبا فى صنيه الفرن نضع ملعقتين زيت + بصله جوانج تتشوح ثم نضيف اليها قلب البطاطس تتقلب شوى ثم نضع لها الملح ونرص فوقها حبات البطاطس المحشيه وندخلها ربع ساعه الفرن وتقدم مع رز ابيض
| |
|
فله مشرف المنتدى العام
عدد الرسائل : 265 العمر : 32 تاريخ التسجيل : 08/09/2007
| موضوع: رد: محشى بطاطس باللحمه المفرومه الأربعاء يونيو 11, 2008 2:35 pm | |
| يعطيك الف عافية يسلموووووو ضحية الصمت | |
|
ضحية الصمت عضو مميز
عدد الرسائل : 205 العمر : 31 تاريخ التسجيل : 24/05/2008
| موضوع: رد: محشى بطاطس باللحمه المفرومه الجمعة يونيو 13, 2008 2:11 am | |
| | |
|
همس المشاعر عضو مميز
عدد الرسائل : 294 العمر : 32 تاريخ التسجيل : 29/08/2007
| موضوع: رد: محشى بطاطس باللحمه المفرومه الجمعة يونيو 13, 2008 3:33 am | |
| مرسي كتييييييير بجد روووووووووعه تقبلي مروري همس المشاعر | |
|
الورده الحمراء عضو نشيط
عدد الرسائل : 127 العمر : 31 تاريخ التسجيل : 24/05/2008
| موضوع: رد: محشى بطاطس باللحمه المفرومه السبت يونيو 14, 2008 1:27 am | |
| | |
|
ضحية الصمت عضو مميز
عدد الرسائل : 205 العمر : 31 تاريخ التسجيل : 24/05/2008
| موضوع: رد: محشى بطاطس باللحمه المفرومه الأربعاء يونيو 18, 2008 10:13 am | |
| | |
|